mandag, desember 26, 2005

Så kom julen i år også..

Hurra for julen som kom i år også.

I dag er 2. juledag, og jeg å Stine på fest.. Hurra!

Juleklem fra Stine og Aud Johanne!

Gleder meg til å komme tilbake til Volda jenter! Savner jentene
i Haslveien 17 MASSE!!

hei...stine her..gleda me masse t å møte alle i hasleveien17!! i kjæm på besøk altså!! lova!!! :) hehe! ta godt vare på aud johanne, ho e gojentå mi!!!! ;) klemz fra me stine!!

tirsdag, desember 13, 2005

Fixing t Kenyatur å lesing..

Dagene nå går med til eksamenslesing, laange dager på biblioteket er ikke særlig gøy. Men to hele dager igjen med lesing, så har jeg ferie. Da går turen hjem til Aukra for å jobbe. Hurra! Begynner å glede meg veldig til jeg skal reise til Kenya etter jul nå. Men før jeg kan reise så er det en del vaksiner som må ta`s, skulle egentlig ta 3 av de igår. Men Aud Johanne svimte av, så fikk bare blitt ferdig med 2 av de. Men damen på helsestasjonen i Volda er snill, hun fiksa stoor blondepute og en kald klut. Så der låg jeg rett ut på gulvet sammen med blondeputa før jeg fikk gå hjem. Men dama var koslig! Nå skal jeg tusle meg tilbake til biblioteket for å lese mer om samfunnsgeologi. *jippi*

søndag, desember 11, 2005

Eksamen..

Skulle vel egentlig bruke hele helgen til å lese til eksamen, fredag endte vi opp med å ha kjøkkenvorspill hos oss. ups! Festen ble veldig bra da. Havna til slutt på Rokken sammen med hele kroppsøvingsklassen som hadde julebord. Ikke hver dag en ser de i dress, men stilige, det var de!! Men fikk lest litt i går da, og i dag har vi vært flinke!! Resten av uken må vi også være flinke.. flink = kjedelig! Blir deilig å bli ferdig med eksamen på fredag. Julegaveshopping på Moa på lørdag bli gøy da!

tirsdag, desember 06, 2005

Kake


I går bakte vi sjokoladekake til Siri som hadde bursdag på søndag. Lagde gløgg og fikk besøk senere på kvelden.. Det var veldig koslig. I dag er det på`n igjen med jobbing med eksamen. Begynner å bli temmelig lei nå..

søndag, desember 04, 2005

Hurra for Siri-mi!!


I dag fyller Siri 22 år! Gratulerer med dagen, vennen! Har desverre blitt lite feiring på jenta vår i dag, men hun skal på julebord ikveld da. Håper det blir en god fest der da! Resten av huset prøver å lese litt flittig til eksame. Kjedelig, men det må nok bare til. Nå skal jeg hoppe i dusjen, skal reise å bade i bassenget på idrettsbygget senere. Blir gøy! Sender en hilsen til mamma som også har bursdag i dag. Hurra! Til mine søstre : håper dere hadde en fin feiring i går!
Bursdagsklem fra Aud Johanne!

lørdag, desember 03, 2005

Leiteland

I går hadde vi pause fra eksamenslesing, og dro til Leiteland på fest. Det vart en del å drikke der, og etter noen timer så var det full rulle. Sing star, twister og nabobesøk til ukjente var noen av aktivitetene. Det var en veldig god fest, men det blir nok lenge til neste fest! Kos dere på julebord i kveld, Siri og Kristine! =)