mandag, mai 26, 2008

Avbrekk fra mappearbeid...

Har strikket et babyteppe, som enda ikke har fått festet blonden på fordi jeg har greid å glemme det igjen i Volda. Men hadde mye garn til overs så jeg har strikket lue, skjerf og holder nå på med sokker i tillegg. Mulig jeg har enda mer garn til overs etter dette prosjektet - noen som har ideer til hva jeg kan bruke det til? Forslag mottas med takk! :)
Den siste tiden har vi hatt nydelig vær i Bergen. Før jeg måtte jobbe med mappeinnlevering tok jeg meg en rusletur rundt i byen. Morsomt å være turist i egen by, kanskje spesielt jeg snart skal flytte - igjen!
Nydelige gater med brostein.
Gleder meg til å flytte opp til Sunnmøre igjen, men må innrømme at det er noe spesielt når solen faktisk skinner i Bergen.

mandag, mai 19, 2008

Endelig..

...har jeg vært på tur over den berømte "Vidden" her i Bergen. Gikk først opp til Ulriken og videre til Fløyen. Selv om det var en del vind, hadde jeg sol hele veien. Hadde lastet ned en bok på iPoden, så når turen var over hadde jeg "lest" over halve. Slettes ikke dum aktivitet på en søndag...

fredag, mai 16, 2008

Så var det snart 17. mai igjen...

For en stund siden kjøpte jeg dette strykebrettet på ikea til 35,- kroner. Tidligere har jeg brukt diverse underlag til å stryke på, som har for all del fungert bra. Men kanskje på tide å skaffe seg strykebrett uansett. Bunadskjorten skulle strykes i dag, så jeg har nå fått testet det. Det var veldig godkjent!
Har heller ikke i år kjøpt meg flagg, men regner med jeg kommer til å ha nok å henge fingrene i når en skal ha kontroll på nærmere 25 småtroll. Gleder meg til å feire 17. mai her i Bergen. Håper været blir like fint som det har vært de siste ukene.
Håper alle får en nydelig dag i morgen!

søndag, mai 11, 2008

Dokfilm

Meg og Ane sitter i billettkø.. Mona og Renate tok også turen til Volda, så vi fikk hengt masse sammen igjen. Koslig! Gleder meg allerede til neste år, dere tar turen opp, sant!? ;) Tok dessverre lite bilder fra helgen, og de fleste jeg tok klarte jeg nettopp å slette (!)

Leiligheten er forresten i boks! :)