lørdag, desember 27, 2008

Jul hjemme på øya


To gode brødre

Sebastian slapper av foran peisen



Endelig har garnet jeg har ventet på i 6 mnd kommet. Fremover blir det strikking på sofapleddet som jeg begynte på i sommer.

tirsdag, desember 23, 2008

God Jul

Da har meg og Ragnhild pyntet juletreet og gjort ferdig det siste som manglet før julen kan komme. Nå venter vi på at Synnøve og mamma skal bli ferdig på jobb. I kveld blir det "kvelden før kvelden" på tv, god mat og håndarbeid. Vi feirer jul annenhvert år hjemme og med onkel sin familie. I år kommer de til oss, så i morgen er huset full av slekt som skal være sammen på julaften. I år skal også kjæresten til et av søskenbarna mine være sammen med oss. Velkommen!

God Jul!


lørdag, desember 20, 2008

Jul hjemme


I dag har vi funnet frem julepynten, og da kommer nissene til mor frem. Hun har en nissejente og en nissegutt i porselen på ca. 90 cm. De holder hver sin lykt med lys. Disse er nydelige. Når de kommer frem - da er det snart jul!



Mange fine detaljer.

onsdag, desember 17, 2008

Juleferie

Da var det endelig ferie hos oss. Vi er slitne begge to etter lange dager på jobb, men gjett om vi gleder oss over at vi skal hjem til foreldre og svigerforeldre. Gleder oss til å se dere igjen! :)
Vi er enda ikke ferdig med pakkingen og vaskingen, men avreise blir det i morgen uansett :)
Nyt de siste dagene før jul, kjære blogglesere! Det blir nok blogging i julen også ;)
Go`klem fra meg

mandag, desember 15, 2008

Jeg har fått en ny award! Tusen takk, Anette! :) Den skal videresendes, må bare på en besøksrunde først.



Nå skal jeg planlegge undervisning før jeg tar kvelden. To dager igjen på jobb før vi pakker bilen og reiser hjem til mor og far. Gleder meg til å komme hjem, nyte lange dager og til å finne frem strikketøyet :)



søndag, desember 14, 2008

Helg og lussekatter

Fredag var jeg ferdig med eksamen, og hadde fri fra jobb. Så dagen ble blant annet brukt til å bake lussekatter. Denne kurven stakk jeg innom høgskolen med til to venninner som har jobbet noe vanvittig med eksamen i kunst og håndverk. Varme lussekatter ble godt mottatt.

I dag blir det en rolig dag, for neste uke starter med en kombinasjon av hjemmeeksamen og jobb!


fredag, desember 12, 2008

Klar for ski







I år skal jeg i tillegg til telemark kjøre alpint! :)



lørdag, desember 06, 2008

Bilder fra julebordet

Her er det flotte vertskapet som inviterte oss til vennejulebord. Alle hadde tatt med litt mat hver, og resultatet ble et koldtbord med et utrolig utvalg. De hadde pyntet juletre, pent bord med bordkort og ikke minst ble det spilt julemusikk hele kvelden.
Gina trener



Jan Erik, Ane og meg.

Vi tok dessverre altfor få bilder, men det er vel slik det blir når en koser seg.

Takk for en flott kveld!




fredag, desember 05, 2008

Pepperkaker og julebord


Her er noen av pepperkakene som blir brukt som pynt. Laget også noen med vindu av syrligedrops, de er søte. Lagde de på juleverkstedet på skolen jeg jobbet i fjor, det var skikkelig populært. Og ikke minst blir de fine å se på.
Er bare innom for å ønske alle en god helg. I kveld skal meg og Eirik på vennejulebord. Alle stiller med litt mat hver, og av det blir det jo et skikkelig julebord til slutt. Vi stiller med medisterkaker :)
Ha en flott helg!

torsdag, desember 04, 2008

Kjære mor


Gratulerer med dagen, mor! Håper du får en fin dag på jobb, og en koslig venninnekveld. En gave fra oss to på Sunnmøre finner du i skuffen i tvseksjonen på loftstua :) (Om du ikke har funnet den allerede ;) Gleder oss til å komme hjem til jul.

Gla i deg.