mandag, august 31, 2009

Mer bryllup

Opp kirkegulvet sammen med far. Vi hadde en uforglemmelig vielse, en barndomsvenn av mannen og hans søskenbarn viet oss. Søstrene våre las tekster, og sang Ekteskapsbønn. Kan en få en mer personlig vielse? :) En venn av familien har redigert en film fra vielsen, veldig stas å se den i etterkant.

søndag, august 30, 2009

Rette ektefolk

Så var vi gift! Flere har spurt etter bilder fra bryllupet - flere kommer etterhvert! :)

søndag, august 23, 2009

Bærtur

Stor stas å arve saftkokaren etter mormor.
Dei siste dagane av ferien vart det plukka litt rips. Når eg var lita brukte mormor å lage ripsgele, så det var kjekt å lage det igjen i år.

I ferien gjekk eg og svigerinna på blåbærtur ein kveld, mykje flotte bær vart teke med heim att. Svigerfar har skaffa en snerten sak til å rense bæra, og jammen fungerte den! Heilt til balja velta, og bæra trilla utover gulvet!
Jammen måtte vi plukka bæra for andre gong, med steikespade! :)
Dei to siste bileta er stjole frå bloggen til Ingvill. Takk for ein flott tur, Ingvill!

torsdag, august 13, 2009

Flotte albumet

I bryllpet vårt fikk jeg en utrolig koslig overraskelse fra venninnene mine. De hadde laget det største albumet med bilder fra utdrikningslaget, hvor alle hadde en side hver med hilsener. Tusen takk, jeg har allerde bladd masse i den!

onsdag, august 12, 2009

Roser

Mannen har vært på besøk hos en studievenn i noen dager, og kom hjem med roser. Jippi!

tirsdag, august 11, 2009

Leke på kjøkkenet

Til bryllupet fikk vi utrolig mange flotte gaver, for et gavebord! Mange av gavene står dessverre i esker enda, vi venter med å pakke de ut til vi finner en ny plass å bo. Vi fikk blant annet Kenwood Major - og den har ikke fått blitt i esken sin. Har allerde testet den, og er utrolig fornøyd! Har noen dager igjen før jeg skal begynne på jobb - noen som har noen gode oppskrifter jeg bør prøve? Tips tas i mot med takk! :)

søndag, august 09, 2009

Mitt utdrikningslag ||

Tusen takk for en uforglemmelig dag, jenter! Jeg setter så pris på dere, og er utrolig takknemlig for å ha så mange flotte venninner!

Den største takken til min søte forlover som arrangerte denne dagen, og alt annet du har hjulpet til med i anledning bryllupet! Jeg kunne ikke fått en bedre forlover, igjen: Tusen takk!

Mitt utdrikningslag

Da er vi tilbake etter en lang og deilig ferie. Bloggen har også blitt preget av at vi har vært bortreist, men nå er jeg tilbake. Før bryllupet vårt hadde jeg et fantastisk kjekt utdrikningslag sammen med 15 fantastiske venninner. Det var enda flere som ikke hadde mulighet til å være der, de fikk jeg hilsener fra i løpet av kvelden. Som jeg setter pris på dere!!
Dagen var innholdsrik var utrolig innholdsrik. Jeg kan nevne i fleng, men blant annet var det salsakurs, time hos fotograf, god middag, spørrelek og forskjellige oppgaver i både Ålesund, Molde og øya jeg er i fra. Bildet ovenfor er fra Personliggave-leken. Alle hadde pakket inn en personliggave hvor jeg skulle finne ut hvem givern var. Så mye gode minner!

En av gavene var fra ei god venninne som hadde limt en knapp på en søt ramme. Knappen er fra jakken hun hadde på seg den første kvelden vi var sammen!!