søndag, november 29, 2009

1. advent




I helgen har vi vært hjemme hos mor og far. Lørdagen bakte vi vannkringler og aniskringler til jul. I tillegg lagde vi lammerull. Våknet opp i dag til snø, skikkelig julestemning. Adventslyset er tent, og julegardinene er oppe! Hjertet med lys i hengte vi også opp, det fikk vi i innflytningsgave fra et vennepar. Det  henger så fint i kjøkkenvinduet, så alle som kommer på besøk eller går i gaten ser det.


Dette skiltet henger på kjøkkenet. hoho :)

Nå skal jeg hive meg over en bunke med prøver som skal rettes, har utsatt det hele helgen.

onsdag, november 25, 2009

Skap i stua


Endeleg har vi fått oss skap i stua til å ha det flotte servicet vi fikk til bryllupet i.
                                                             

mandag, november 23, 2009

Snart advent



Allerede nest søndag er det 1. advent. I helgen lagde jeg adventslysene vi skal ha. Enkle kubbelys som jeg festet tall på. De to bakerste lysene fikk et par englevinger også! Jeg liker førjulstiden så godt, så allerede neste helg skal vi henge opp julegardinene. Vi (jeg) har funnet ut at det er lov siden vi skal feire jul hjemme hos mor og far, og til nyttårs helgen reiser vi ned til mine svigerforeldre.

post signature

lørdag, november 14, 2009

"Nytt" kjøkkenbord



Jeg har pusset om et kjøkkenbord som min tante en gang har hatt. Husker fra jeg var liten at jeg likte skuffen i bordet så godt, og den skuffen ble fin i hvitt også den. Grunning, og to strøk med hvitmaling - og vips så har vi nytt kjøkkenbord!

Ha en fin lørdagskveld!

søndag, november 08, 2009

Små forandringer


Det er en del rom i rekkehuset vårt vi ikke trenger å pusse opp med det første. Og godt er egentlig det! Badet er et av de. Av en eller annen grunn er det to separate vasker der, på hver sin side av rommet. Over den lille vasken hang et gammelt skap, som var blant tingene som gjorde at det ikke føltes som vårt. Det har nå blitt byttet ut, deilig når det er små ting som kan gjøre en forskjell. Det øverste bildet er av skapet som hang der før.

I midten av desember kommer min søster flyttende til Molde, og frem til hun får sin egen plass skal hun bo hos oss. Hun kan dermed få bruke den lille vasken, og skapet! :P

lørdag, november 07, 2009

Besøk fra Oppdal

Helt ok utsikt i Molde :)
Har hatt besøk fra ekteparet Eikli i høst. Stas med besøk!

Søndag før de skulle reise var vi en tur på Varden. Vi kjører blått!

Vi har ekorn i hagen, ofte!!