fredag, april 30, 2010

♥♥♥

Turen til USA blir utsatt til neste sommer siden vi skal dit i et bryllup. En helt grei erstatning blir tur til Thailand. Helt greit er det med utgang til bassenget fra leiligheten også! :) Vi skal til Phuket. Noen som har tips til ting vi bør se og oppeve?


                                                            

mandag, april 26, 2010

Arvesett


Dette herlige settet har jeg arvet etter mormor. Det har blitt stående hjemme hos mamma siden jeg har flyttet litt rundt de siste årene når jeg studerte. Men nå har det fått plass på en hylle i kjøkkenet, skulle gjerne hatt det stående på en hvit hylle for pyntehåndduker, men er så redd det skal falle ned.. Har allerede greid å lage hakk i lokket på kannen...

                                                                    

søndag, april 25, 2010

Familiedugnad

Fredag etter jobb kom mor, far og søster til oss. Etter en god middag var målet å fjerne et digert tre som stod rett foran verandaen vår.
Treet på veg ned..
Og vips så har vi bedre utsikt fra verandaen, og boden full i ved :)
I treet vi fjerna hang det en fuglekasse, så jeg var raskt ute å hang det opp i et tre lenger ned. Kan nok hende den henger litt lavt, men jeg fikk hvertfall bedre samvittighet! :)
Tusen takk for hjelpa, mamma og pappa!
                                                              

mandag, april 19, 2010

Vår?

I helgen har det vært konstant snø i luften, og i dag våknet vi til 1- og 5 cm snø på bakken. Uteblomstene har blitt tatt inn i stuen, og der blir de stående til våren kommer. Ikke hver dag i april en møter brøytebil på veg til jobb...
Mamma var uten strikketøy, og jeg hadde mange jeg holdt på med.. Så da var jeg rask å informere om at jeg kunne gjerne tenke meg et par nye sokker. Rester av noe babygarn jeg hadde ble raskt til et par søte sokker. Herlig å ha når vi venter på våren... Tusen takk, mamma! ♥


                                                                

lørdag, april 17, 2010

Lørdag

I dag reiser vi til mine foreldre en tur, skal skifte til sommerdekk og hente grillen vi fikk til bryllupet. Ser ikke ut som den blir satt sammen med det første, da det er 3 grader her og regner/sludder sidelengs i dag... Men det blir, og vi gleder oss! :)

Mannen har vært så snill å laget ny header til siden min! Veldig fornøyd, både med header og mann  ;)

Ha en fin lørdag!

torsdag, april 15, 2010

Da var vi i gang igjen...

...med neste prosjekt i huset. Dette rommet har vi ikke gjort noe med siden vi flyttet inn. Tror det faktisk var brukt som et reservegjesterom av den tidligere eieren. Nå skal veggen rives og rettes ut. Vi skal bruke rommet som kontor og hobbyrom. Hvor det skal bli plass til både datamaskiner, hobbyting og plass til å rette bøker/prøver. Jeg gleder meg allerede. Men vi har funnet ut at her i huset kommer TTT til å gjelde framover. (Ting tar tid) De neste seks ukene blir det mye jobb på oss begge, og frem til juni har vi ikke en helg fri sammen uten planer. Så oppussingen får bli når vi har en time eller to til overs.
Har ikke annet å si enn: skrekk og gru!!

Og forresten: noen som har erfaring med benkeplater på arbeids/hobby-plassen?

torsdag, april 08, 2010

Nattbordet

I huset som vi kjøpte stod det igjen et gammelt nattbord. Det har jeg pusset, og malt hvitt med høyglans. I påskeferien fant jeg også nye knotter til det.


Bordet står i lesekroken i stua, skal ta bilde av den senere...
                                                                

onsdag, april 07, 2010

Nye knotter

 Et mørkt bilde av knottene til det gamle nattbordet jeg har pusset opp...

                                                              

mandag, april 05, 2010

Plutselig var ferien over...

Da er vi tilbake etter en nydelig påskeferie på østlandet. Før vi reiste hadde vi mengder av snø i hagen, men nå er det en halvmeter som er snøfri i beddet. Og jammen hadde den første blomsten kommen frem. Er litt spent på hva som finnes i dette beddet, siden det er første våren vi bor her.