fredag, september 30, 2011

Dåpskaken


Her står vi på farten til å reise til Telemark på en liten ferie til mine svigerforeldre, mannen har høstferie så den må benyttes. Ville bare vise den flotte dåpskaken som en dame i nabolaget lagde til oss. Den var så fin! Lyslilla med mange fine detaljer. Fyllet var sjokolade, bringebærmousse og sjokoladekrem.

Kaken var mer enn stor nok, både til selve dagen, attpålaget og litt småspising, så jeg har fryst ned hjertet op toppen - Så får vi se om den holder seg! :)

God helg!

                                                                  

torsdag, september 29, 2011

Kringstadsetra


I dag kom visst sommeren til Vestlandet. Når det viste seg at det var sol og 21 grader så heiv vi oss rundt på tur. Vi pakka ned ungane og mat å reiste opp til ei seter, hvor vi har nytt sola i hele dag. Perfekt tur, en drøy times gange fra parkeringen.
Fine setra, som blir kjekk også å besøke med ski på beina i vinter.
Tulla vår koser seg i vogna.

                                                            

onsdag, september 28, 2011

Jeg fant, jeg fant


På veg hjem i går trillet jeg og ei venninne innom en bruktbutikk, og se hva jeg fant! Jeg sendte melding til mannen og spurte om han kunne plukke opp en "kommode" på veg hjem fra jobb. Senere fikk jeg en melding hvor det stod "Du er meg ei fin ei du", han hadde trodd det var et nattbord det var snakk om - ikke en skjenk.
Skulle gjerne ha sett ansiktet hans når damene viste han hvilken han skulle ha med seg hjem :)

Klar for nytt prosjekt! :)


                                                                  

tirsdag, september 27, 2011

Vel overstått dåp

Dåp, selskap og "attpålag" er unnagjort. En fantastisk helg med familie og venner. Eline fikk utrolig mange flott gaver! Vi tenkte ikke over at Eline hadde smokk i munnen når vi skulle opp i kirken, så det endte med at Eline like gjerne spytta smokken i dåpefonten - Så nå har vi en stk døpt smokk også! :) Over er et par av lysene jeg pyntet tidligere, sammen med små glass som vi hadde blomster i. Vi brukte de samme glassene i bryllupet vårt.
Elsker mamma sitt servise!
To tanter som er klare i tilfelle Eline skulle våkne... :)
To fornøyde tanter.

Her regner det på tvers i dag, skikkelig høstvèr. Vi skal trille ned i kirkekjelleren å være med på babysang, før vi skal på kafètur. Blir godt å fyre opp i peisen når vi kommer hjem i dag!

Ha en fin dag!
Klem,
                                                               

onsdag, september 21, 2011

Sko til bordene

 Her nærmer det seg dåp i huset, og da har jeg brettet disse skoene som skal stå på bordene. Veldig morsomt, og ikke minst fort gjort! Maler og inspirasjon fant jeg på denne siden.
I går feiret vi mannen sin bursdag, og hadde gode kollegaer og venner på pizza. Veldig koslig! Nå er det dåpssamtale og siste innspurt før vi er klare for en koslig helg sammen med familie!

                                                             

fredag, september 16, 2011

Jeg er avhenging

I fjor sommer fikk jeg en iPhone av mannen. Jeg syntes det var en for dyr gave til en som kun brukte mobilen til å ringe, sende sms og en gang i skuddåret mms. Første meldingen jeg skulle skrive på den nye mobilen brukte jeg en halvtime å skrive til en venninne, og i meldingen jeg fikk tilbake var "Hva??". Teksten hadde ingen mening, og jeg endte opp med å ringe. Ett år etter er jeg avhengig. Har blitt flinkere til å sende mms og filmsnutter til familien av vesle gullet - og det er så kjekt når mobilen tar gode bilder. I tillegg digger jeg mange av appene som finnes, alt fra nyheter, værvarsel, matsider, gulesider, osv.


Mannen og svogeren har også laget en app som er veldig kjekk å ha, nemlig Ferjeruter. Her finnes rutetidene, og den kan søke opp den nærmeste ferjekaien ut i fra hvor du befinner deg. Veldig hendig å ha den på mobilen, for det er slettes ikke alltid en har ruteheftet tilgjengelig - eller at ruteheftet en har er det nyeste...


Mannen har prøvd å lære meg opp på hvordan jeg skal legge til ruter, og oppdatere de, da han har mer enn nok på tapetet med studier, treninger, jobb som er en livsstil og nybakt pappa. Ikke er jeg den som er mest teknisk av meg, men skal prøve litt smått når han er hjemme først - så jeg kan rope om hjelp! :)


Om du ikke vil bli avhengig - aldri skaff deg iPhone! :)

Mannen er bortreist, så jeg og vesla skal kose oss hjemme med gullrekken på tv i kveld. Jeg savner den herlige fredagsfølelsen jeg alltid hadde før jeg gikk ut i permisjon, men gullrekka er aldri feil. Ha en fin kveld!
                                                               

mandag, september 12, 2011

Green Gate

Rødt på nederste hylle i tallerkenhyllen. Blir aldri lei Green gate.. Begynner nesten å glede meg til førjulstiden, da skal enda flere røde gjenstander frem. Hjem fra bryllupet fikk vi med oss de små rammene med navnene våre, de var brukt som bordkort - veldig kreativt!
Ha en fin kveld,
                                                                 

Bryllupshelg på Sunnmøre


Da er vi hjemme igjen etter en nydelig bryllupshelg på Sunnmøre. Pappa fikser bleieskift før vielsen. 
Stilige bilen...

Nyyydelige brudeparet.

Igjen: Dere er så flotte!!

                                                                

torsdag, september 08, 2011

Små gleder

Når prosjektet i kjelleren var ferdig, hadde vi igjen noen liter med murmaling. De har jeg brukt på muren i kjelleren som tidligere var rød. Er utrolig gøy å male når det blir stor forskjell, noe sier meg at strøk to og tre ikke blir like morsomt..

I helgen reiser vi til Ålesund for å feire bryllup - Vi gleder oss!

                                                                

onsdag, september 07, 2011

Nydelig smekke

Her om dagen fikk Eline en koslig gave i posten. En utrolig søt smekke, fra en veldig hyggelig dame. Vi møttes her i blogglandia, men hun bor faktisk i huset som mannen min vokste opp i. Hun har en blogg med nydelige bilder, besøk henne på Lysstreif

I tillegg har hun lagd en ugle-applikasjon. Jeg likte både blomsten og uglen, så uglen kommer nok til å få plass i vognen som Eline kan kikke på når vi er ute på tur!

Jeg fikk lyst til å prøve meg mer på hekling enn luer..

Igjen: Tusen takk! :)

                                                               

mandag, september 05, 2011

Bilder, blonder og hamp

I tillegg til å bake lefser har jeg lekt meg med lys, bilder og blonder. Jeg printet ut bilder i svart-hvitt, skar de til med skjærebrettet og strøk de på noen kubbelys. Så pynta jeg med blonder, hamp og hjerter. Tenkte de skal få stå på bordene i dåpen til vesle frøkna i slutten av september.
Pappajente
I dag er det endelig fint vèr i Molde. Så i kveld skal vi kose oss med grilling og besøk av to vennepar.
Ha en fin kveld! 

                                                                

søndag, september 04, 2011

Grøtlefser

I dag har meg og mor laget grøtlefser til barnedåpen. Dåpen nærmer seg så det er godt å være i gang med det som kan lages i god tid før. Tidligere er det brukt prim med karamellsmak, men det var ikke å oppdrive i noen av de åtte butikkene vi var innom. 


                                                                 

fredag, september 02, 2011

God helg!


Meg og mannen hadde et veddemål om vi kom til å få gutt eller jente. Den som tapte skulle spandere middag på den andre, jeg tippa gutt og tapte. Så i kveld har vi supertante prøvd seg som barnevakt, og vi gikk ut å koste oss. Herlig! Nå skal vi kose oss med cupcakes og landskamp før mannen skal jobbe resten av helgen.

God helg!