fredag, mars 02, 2007

Skikurs, broderi og litt skolearbeid..

Har nå ni uker med undervisning igjen før jeg er adjunkt! Det er jo litt kult, men absolutt mest skremmende. Planen var vel kanskje aldri å være ferdigutdannet som 22 år, men slik har det blitt. Fra høsten av skulle jeg reise til Bergen for å ta master i spes.ped, men er kun master i pedagogikk der. Siden jeg liker å planlegge ting, var kaoset totalt når jeg fant ut dette. Men flyttelasset blir sendt til Bergen uansett. Nå skal bondetuppa prøve å bo i by!! Der er planen å studere litt, og jobbe en del. Hva jeg skal studere er enda uvisst, men er ikke helt klar for å bli voksen med fulljobb enda. For å jobbe som lærer fra jeg er 22 til jeg skal parkere tøflene, høres ut som en evighet. Men jeg skal prøve meg litt som lærer fra høsten av, og samtidig fortsette litt til som student. Hadde også vært kjekt å fått reist litt, kanskje reiser jeg på besøk til Ingrid i Brasil?

De neste ukene skal idrettsklassen tilbringe på Bjorli. Vi satser tungt på påsketendenser med ski, sol og kakao! Første uken skal vi ha skileik, kurs i alpint, snowboard og telemark. Gleder meg masse! I dag har min kjære Eirik til og med vokset skia mine, så nå er jeg klar! Andre uken skal vi være instruktører på Spenningskurset. Spenningskurset er ei uke hvor funksjonshemma får oppleve variert friluftsliv og skiaktiviteter. Vi skal være der å aktivisere og legge mest mulig til rette for deltakerne. Overnatting i lavo, diskotek, hundespann, isfiske, kanefart, snørafting og mye skiaktiviteter er bare noe av det vi skal være med på. Gleder meg!!

Ellers er alt bra her i Volda. Jobber litt med diverse oppgaver, og på kveldstid blir det mye brodering. Ha en flott helg, folkens! Jeg skal starte helgen med å kjøre post jeg! =)

2 kommentarer:

Siri sa...

åååå kos deg masse på Bjorli. jeg savner Volda skikkelig fortiden. studentlivet i Oslo er jo ikke akurrat noe å sammenlikne med livet i Volda.
men jeg kommer opp, mest sannsynlig etter påske, men garantert til dok.film!
da må vi leve studentenes glade dager før du trer inn i arbeidslivet... ;)

marianne sa...

Du e tatt! Les på bloggen min førr å få vite ka du skal gjer..:) Takk for Bjorli, babesen. Klemklem