fredag, juni 20, 2008

Sommerferie og shopping

I dag hadde jeg min aller siste dag på jobb. Jeg har virkelig trivdes som lærer i Bergen. Tenk at det er allerede 1 år siden jeg var ferdigutdannet! Selv om min første arbeidsplass har vært fantastisk, har jeg valgt å flytte tilbake til Volda. Som rektor sa i talen sin i dag, "det er nok noe oppe i Volda som trekker mer enn meg". Jepp, det er min utrolige forlovede som jeg ser frem til å flytte sammen med. Denne nydelige buketten fikk jeg fra foreldrene i klassen. Nydelige roser, som desverre synger på siste verset om dagen.
Jeg har vært på shopping! Hele 48 stk ble det til slutt. I boken Myk start (bildet under) finnes oppskriften på trollmorteppet. Dette er et babyteppe, men jeg skal strikke det som et sofapledd. Dobbel lengde og 1,5 i bredden, derfor ble det litt garn. Kommentar fra min kjære når jeg fortalte om mengden : Jaja, slipper hvertfall å bekymre meg for at dere skal kræsje, for denne mengden er vel godkjent som airbag!
Boken jeg nevnte over som inneholder mange nydelige oppskrifter.
Babyteppet jeg har strikket, men mangler fortsatt monteringen av blonden. Når det er gjort skal jeg ta et bedre bilde, i dagslys.
Som tilbehør har jeg strikket en djevellue og et smette-skjerf.

Noen som har ideer om noen søte oppskrifter til en liten babyjente?


1 kommentar:

Ingvill.aa@gmail.com sa...

Litt av noen navn; djevellue og trollmorteppe, får håpe ikke barnet får mareritt da;) Neida. jeg er imponert, og ikke så rent lite misunnelig, vet mormor er veldig glad for at du er så fingernem, i forhold til meg og Åshild... kremt...