mandag, januar 05, 2009

Godt nytt år!

Så er vi tilbake etter gode dager hos foreldre og svigerforeldre. Rart hvor tida flyg når en har det så bra, sjansene for å være klar til hverdagen igjen er vel små når en har det så bra :) Jeg har strikket, lest, truffet venner og kost meg masse sammen med familie. Til og med en dag på ski ble det før vi satt oss i bilen og kjørte hjemover.

Kameraet mitt ble tatt med på ferie, men siden minnekortet ble igjen hjemme har det blitt lite bilder. Bildene i dette innlegget er derfor lånt, fått og tatt fra mine svigerinner ;) Men det kommer bilder, for litt håndarbeid har det blitt i ferien. Må bare få tatt de først.De to siste bildene er tatt en dag på Fløyen i Bergen, tidlig i vår.


Selv om det hadde vært godt med noen dager med ferie til, så er det heldigvis godt å komme i gang med alt en skal gjøre fremover. Ferie er godt, men hverdag er ikke så verst den heller.. Jeg startet egentlig denne bloggen for å oppdatere bekymrede familiemdlemmer når jeg var i Kenya for et par år siden, men siden har jeg fortsatt - for det er jo gøy! I starten skrev jeg en del lister over forskjellig, ja jeg er litt glad i lister. Så nå skal jeg jammen lage en liste med ting jeg skal drive med fremover.

- lese pensum

- håndarbeid

- jobb

- planlegge byllup (det nærmer seg!)

- stå på ski (nedover)

- har også et mål om å bruke langrennskia mer

- Besøke familien i Bergen

- Besøke svigerinne og svoger i Porsgrunn

- Finne ut hvor vi skal flytte til høsten

- søke jobb

Godt nytt år!2 kommentarer:

Guttemamma sa...

Godt nytt år ja!!! Hverdagen kom, men den er takk og lov god den og!!

Triggerhappy sa...

Inngår jeg i familien i Bergen eller??? Håper det... Kanskje jeg skulle ha et nyttårsforsett å få besøkt familien i Volda før dere flytter... det hadde vært noe det! klem klem, håper vi sees snart!