søndag, april 26, 2009

Smørepakke

Medlemmene i hobbyklubben fikk før påske velge mellom en gratispakke hver, jeg valgte strikkepakken. Pakker er jo alltid kjekt! :) Fikk denne boken med oppskrifter på mange sokker og votter.
I tillegg fikk vi sokkegarn, oppskrift, fargerike strikkepinner og perler. Når kjolen blir ferdig, skal jeg strikke disse. Mulig uten perler?

6 kommentarer:

Strikkelaura sa...

Heldig du var, jeg fikk ikke tilbud om det. Sikkert fordi jeg nettopp har blitt medlem! :)

Guttemamma sa...

Kos deg....og legg ut bilder av resultatet!!

moni sa...

glder meg til bilder av resultatet;) Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det setter jeg kjempestor pris på:) Kommer veldig gjerne igjen her:)

Agnetha sa...

Hei hei! :) jeg er ganske fornøyd med alt vi har fikset til bryllupet, men det tar jo aldri slutt med ting som må være på plass. Vi kjøpte gifteringer i dag, siden jeg har hatt forlovelsesring bare. Det som mangler er å få svar på papirene fra folkeregistret og snakke med kirken om vielsen. Det er ikke lenge igjen altså!! Har du tenkt på det?? :D

snart 8 UKER...vææ!

Agnetha sa...

BLANT annet, er jo masse annet som mangler også:) hehe..

disa sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風