torsdag, juni 18, 2009

Sommer


Er noen måneder siden jeg ble ferdig med denne, men har først nå tatt bilde av den. Burde vært dampet, men når bildet ble tatt var strykejernet sendt hjem! Er str 0-3 mnd så den er bitteliten, men veldig søt hverdagskjole. Har planer om å strikke litt tilbehør til også. Noen som har oppskrift på søte sokker?

Nå har vi flyttet hjem, skal inntil videre bo i kjelleren til mor. Har allerede vært på to visninger - spennende! Neste uke skal jeg være med å planlegge neste år med den nye jobben, er veldig spent. Nå nærmer bryllupet seg, og vi gleder oss masse! Samtidig nyter vi at ferien har startet, og at vi er ferdig med flyttingen. (Rettelse: Min kjære gjorde siste rest av pakkingen og flyttingen, jeg ble kidnappet til mitt utdrikningslag, som var hjemme hvor vi har flyttet, mens min kjære gjorde ferdig det siste!) Og heldige meg skal gifte meg med denne mannen, for et kupp sier jeg bare! ;)

6 kommentarer:

Åse Marie sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen Aud Johanne :) Tillykke med bryllup snart, hvor skal dere gifte dere?:)

Agnetha sa...

haha :) ja, jeg kjenner det i magen..jeg er ikke klar med valsen, eller med kirkeprogrammet..men det ordner seg tenker jeg bare. Vi satser på at valse-trinnene ikke kommer til å bli spesielt godt merke til.. nå er det ikke lenge igjen...herlighet!!!!! det er herlig og nervøst samtidig:)

gry sa...

masse lykke t m bryllupet, aud johanne!! d bli stas! :D både ser og høyrest ut som du he funne dej en god mann! :)

Agnetha sa...

GRATULERER!!! HÅPER du hadde det like fantastisk som meg (oss) :) vi hadde den beste dagen noensinne! Kos dere som nygifte:) Agnetha

Christina sa...

Så koselig hos deg og takk for hilsen!
Skal dere gifte dere?!Såååå søtt;)
Blir nok en fantastisk dag og nyyyyyyt den sier jeg bare for den er over før du vet ordet av det!

ha en fin fin sommer;)Klem C

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看