fredag, januar 30, 2009

Endelig helg


Herlig med fredagskveld! Lysene er tent og jeg har tatt plass i sofaen sammen med strikkepinnene. Skulle egentlig på ski i kveld, men føret er skikkelig dårlig for tiden.


God helg!

torsdag, januar 29, 2009

Mer maling..

Spraymaling er virkelig genialt! Vi har en hylle rett ved komfyren som alltid er full av krydder og andre småting. Her har det alltid vært prinsippet "ikke fullt før noe ramler ned som gjelder".
Plukket den ned og malte den hvit. Syns den ble mer koslig nå.

Til jul fikk jeg te fra min svigerinne, og vi fikk presskanne fra svoger og svigerinne - kaffen og teen har fått plass i noen krukker som står på hyllen.


tirsdag, januar 27, 2009

To gode venninner..

I dag har meg og to venninner vært ute å lekt oss med kamera.


Nå har jeg bakt brød, og venter på at håndballkampen skal begynne!



søndag, januar 25, 2009

Bildene er kommet opp på veggen

I dag har vi nydelig vær! Kaldt, stille og masse sol. Vi har spist god søndagsfrokost, vært på fotballcup, vasket, lekt med kameraet og planlagt undervisning til i morgen. Godt å få mye ut av den eneste fridagen i uka.

Rammene som jeg har spraymalt har kommet opp på veggen. Syns bildene kommer bedre frem nå enn når de var mørke. Det øverste bildet er av min svoger, svigerinne, meg og Eirik når vi var i Tyrkia for et par år siden. Bildet under er et feriebilde som også ble tatt for et par somre siden.


fredag, januar 23, 2009

Opptur i postkassa

Se hva som låg i min postkasse i går kveld. Klassen jeg hadde i fjor har laget brev og tegninger. Jeg var på ski rett etter jobb i går, så etter kveldsmaten koste jeg meg i sofaen med alle de koslige hilsene jeg fikk. Gjett om de har blitt flinke til å skrive siden sist.
Ikke rart det satt ei rørt frøken med blanke øyne i sofan her i går..

Sånn er jeg visst på jobb. Ikke verst! :)


En ting er sikkert, de har blitt noen flinke andreklassinger!

onsdag, januar 21, 2009

Forandring

Jeg har testet spraylakk. Hadde to svarte rammer som jeg har sprayet hvite. Har lakket to lag, og er kjempefornøyd! Nå ser rammene litt slitte ut, men jeg syns det var fint så jeg bestemte meg for at de skal være slik, hvertfall helt til jeg ombestemmer meg... :)
Bildet under er av rammene før jeg sprayet de. Dette bildet burde vært øverst, men de plasserer seg selv slik de vil. Jeg har enda ikke lært meg hvordan jeg kan flytte på rekkefølgen bildene kommer i...Fare for at det er flere ting som blir hvite fremover...




mandag, januar 19, 2009



Disse vil jeg gi awarden videre til Renate, Kristine, Betteslykke, Bak en sky, Frøken ij, Torill og Blomsterpiken.

Ny award!

Fra Strikkelaura fikk jeg denne awarden i går. Tusen takk! Alltid like koslig.. Skal legge inn et nytt innlegg med hvem jeg gir denne videre til senere i kveld.

Nå skal jeg kose meg med strikking og Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.


lørdag, januar 17, 2009

Nytt prosjekt?

Jeg er over halveis på sofapleddet som er på pinnene, og jeg
har allerde funnet nye prosjekt. Syns denne genseren fra Rauma
var fin...

onsdag, januar 14, 2009

Fra nyttårsaften

tirsdag, januar 13, 2009



Dette bildet er tatt av enten min kjære eller svogern, med min svigerinnes kamera. Bildet er av bordpynten i 90 år`s dagen til farmora til Eirik. Syns det ble skikkeli fint! Nå har endelig vi også kjøpt speilrefleks, så nå gleder vi oss til å ta masse bilder fremover.

Nå skal jeg sette inn brødene i ovnen. I kveld får jeg besøk av to venninner, og vi skal kose oss med nybakte grovbrød og Frustrerte fruer :)

Ha en flott kveld!

fredag, januar 09, 2009

onsdag, januar 07, 2009

Pannebånd


Har heklet et hvitt pannebånd med turkis kant. Passer til vinterjakken, og et pannebånd får en alltids bruk for. Med tykt garn og stor pinne så gikk det fort unna..

mandag, januar 05, 2009

Godt nytt år!

Så er vi tilbake etter gode dager hos foreldre og svigerforeldre. Rart hvor tida flyg når en har det så bra, sjansene for å være klar til hverdagen igjen er vel små når en har det så bra :) Jeg har strikket, lest, truffet venner og kost meg masse sammen med familie. Til og med en dag på ski ble det før vi satt oss i bilen og kjørte hjemover.

Kameraet mitt ble tatt med på ferie, men siden minnekortet ble igjen hjemme har det blitt lite bilder. Bildene i dette innlegget er derfor lånt, fått og tatt fra mine svigerinner ;) Men det kommer bilder, for litt håndarbeid har det blitt i ferien. Må bare få tatt de først.



De to siste bildene er tatt en dag på Fløyen i Bergen, tidlig i vår.


Selv om det hadde vært godt med noen dager med ferie til, så er det heldigvis godt å komme i gang med alt en skal gjøre fremover. Ferie er godt, men hverdag er ikke så verst den heller.. Jeg startet egentlig denne bloggen for å oppdatere bekymrede familiemdlemmer når jeg var i Kenya for et par år siden, men siden har jeg fortsatt - for det er jo gøy! I starten skrev jeg en del lister over forskjellig, ja jeg er litt glad i lister. Så nå skal jeg jammen lage en liste med ting jeg skal drive med fremover.

- lese pensum

- håndarbeid

- jobb

- planlegge byllup (det nærmer seg!)

- stå på ski (nedover)

- har også et mål om å bruke langrennskia mer

- Besøke familien i Bergen

- Besøke svigerinne og svoger i Porsgrunn

- Finne ut hvor vi skal flytte til høsten

- søke jobb

Godt nytt år!