søndag, februar 07, 2010

Camembert er en ost

Til sommeren reiser vi tre uker til USA. Som vi gleder oss! Listen er lang over ting vi ha lyst å gjøre, men mange av tingene er lette å få gjort, heldigvis. En av de er å spise Macaroni & Cheese :) Har ingen høye forventninger om at det kommer til å smake fantastisk, men når en skal over dammen så skal jeg jammen det smake denne retten. Og jeg skal spise is med merkelige smaker, rett fra boksen! :)

I dag har jeg og mannen laget en versjon av Macaroni and cheese hjemme. I den anledning lærte jeg at Camembert er en ost. Nei, jeg er ikke spesielt bereist i osteverden...
Planen er at vi reiser først til Florida, og deretter videre til Vestkysten. Noen som har vært her før og har noe å anbefale?   Tips tas i mot med takk! :)                                                       
                                                              

4 kommentarer:

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Mmmm, så veldig godt ut. Jeg elsker nemlig macaroni med ost, og lager ofte min egen versjon. ♥

Den turen høres veldig spennende ut, skulle gjerne tatt en tur til USA selv. Har litt flyskrekk er jeg redd, og turen er jo lang. Men håper jeg når målet en dag ! ;)

Ha en fantastisk kveld ! ♥

Renate sa...

Macaroni and Cheese er ikke godt :P hehe.. Jeg bodde i Georga i 10 måneder og klarte ikke å lære meg det :P
Dere må innom Apple Bees og Olive Garden å spise. Og så er det en sånn bra frokostplass som har siiiinnsykt god frokost. Crackelbarrel heter den, og der har de en sånn stæsjbutikk i tillegg :D
Florida har jo Disney world og alle de parkene der. Kanskje det kan være verdt å få med seg? Eventuelt Miami Beach?! ;)

Juno sa...

Åh, dere er heldige som skal til usa!!! Jeg har vert en gang i florida, og en gang i LA., Las Vegas & San Fransisco!! ELsker USA! Og i høst er planen at vi skal til NY...gleder meg allerede:)

Auuud sa...

Takk for gode tips! :) Her leser vi reisebøker og gleder oss stort! Renate, stæsjbutikk er jo supert!! :D