onsdag, juni 02, 2010

Oppussing..

Vi er godt i gang med å pusse opp gjesterommet og kontoret. Litt mer arbeid ble det da det ble oppdaget fukt bak de gamle platene. Men nå er det nye taket lagt, det ble veldig fint med panel i taket.
Under mange lag av plater dukket det opp et nydelig panelgulv fra når huset ble bygget. Men det var blitt så stygt pga store spiker og lim fra alle lagene som var  blitt lagt over. Bildet over er fra under et skap, og er de fineste delen av gulvet. Vi har derfor bestemt oss for å legge ny parkett, så vi greier å bli ferdig før ferien.. I helgen skal det males når mannen er på jobb, så kanskje vi blir ferdig til neste helg :)
I vår har jeg og mannen tatt brattkurset, og i dag bestod jeg prøven!! Har gått i rundt med eksamenfølelse i hele dag, så det var godt å bli ferdig :) Utrolig gøy å prøve nye ting når en finner ut at det er skikkelig gøy. Neste fredag har vi blitt hyret inn til en barnehage for å klatre med de, så de får dekket målene sine i halvårsplanen. Det er en barnehage som holder til i en idrettshall og har derfor tilgang på en skikkelig klatrevegg. Vi gleder oss!
                                                               

4 kommentarer:

Sylke sa...

Lykke til med oppussingen, og gratulerer med gjennomført klatreprøve (selv om det er en stund siden)!

Åpent hus sa...

hei
artig å dumpe innom hos deg å oppdage ny blogg.
fin!
har ikke hørt om brattkort før - det var jo gøy. ser du bor et stykke nord for meg.
skjønn utsikt, forresten og koselig kosekrok
supporterutstyret har en anna farge her hos meg! :)
vi blogges.
Hilsen Åpent hus

atinybitofheaven sa...

Så flott det ser ut til å bli :):)

Ha en god helg:) klemmer

salige lavendel sa...

Så SPREK du er som klatrer!! Og lykket til videre med oppussingen.