torsdag, januar 27, 2011

For en jungel...

...men en veldig koslig jungel. Meg og mannen var innom en babybutikk i går, og fikk med oss hjem en haug med kataloger med vogner i. For en jungel det er finnes! Så nå har vi bladd og synes en masse, og hittil er Emmaljunga (og Brio..?) en liten favoritt. Tar gjerne i mot tips her! :) 
                                                                          

3 kommentarer:

sandra sa...

Ja- dett skal ikke være lett;) Jeg startet med emaljunga til nr 1, og den er bare helt fantastisk!! Bagvogna er LETT å trille og tar liten plass, men brukes ikke så lenge.. Den ble betydelig tyngre når vi fikk på sportsdelen, og lenger, men den lille sitter trykt godt og romslig i vogna;) Så er den FIN!
Til nestemann kjøpte jeg one three hill vogna. Hun kom på sommeren så jeg tok fort bort baggen, og den er lett og kommer inn over alt. Lett å ta med på handleturer og lett å bære inn og ut i bilen, men den lille kommer ikke orntelig opp i sittende stilling.. Må liksom hvile litt bakover når hun sitter.

Så- to gode vogner fra meg. Hadde jeg valgt på ny- er jeg ikke helt sikker... Kansje en knapp på emaljunga for barnets komfor...Lykke til med vognvalg :))

sandra sa...

Buksa er fra Hennes til 199,- og er den BESTE jeg har! Etter to barn kan jeg vel bare kaste alle buksene som er lave i livet- det hører ikke sammen med pløsete mage;) God helg!

Juno sa...

Gratulerer så mye med en liten på vei :) Du er sååå heldig!!
Jeg har emmaljunga city cross. Baggen er litt mindre en edge duo, men også mye finere og nettere! Noen sier det er liten plass i den, men min gutt kom i mai, og han var stor da han kom, jeg skiftet til sportsdelen når han var ca 5-6mnd gammel (da var det 2cm å gå på i baggen, hehe). Det gikk helt fint å bytte til sportsdel så tidlig, for i den tiden begynte han å ville opp å sitte på tur, så da måtte jeg velge mellom bagg og skriking, eller sportsdel, en liten anelse opp i ryggen, og en fornøyd unge! De sier man skal vente, men helsesøster sa det var greit, så da gikk jeg for det!
Ja, ble litt langt her...MEN, city cross anbefales altså. Det er også den letteste vogna, og er lett å legge sammen, løfte og få inn i bilen! Lykke til med valget :)