onsdag, september 16, 2009

Høstprosjekt

Er allerede godt i gang med høstens nye prosjekt, en deilig ullgenser! Koslig å ha håndarbeid når kveldene blir mørkere for hver dag. Med fyr i peisen, godt selskap, te og håndarbeid er høsten en riktig så fin tid! :) Er ferdig med bolen, og begynte på første armen i kveld.
Meg og mannen har forresten kjøpt oss hus, så nå gleder vi oss til å flytte inn! Har allerede fått nøklene, men begynner med litt oppussing neste uke når selgerne har flyttet ut de siste møblene sine.

4 kommentarer:

marianne sa...

Oææææ!! He dokke kjøpt dokke huuuuus?!? GRATULERE so massemassemasse! Kor stas!:)
Og kjekt å sjå at du he begynt på gensarej vi sat og kjika på i fjor en gong:) Dinna verte sikkert kjempefine... Gleda mej til neste helg søøøta miii:)

Brit sa...

Gratulere med hus. Ser ut til å bli en flott genser. Jeg har startet med en til meg jeg også, men typisk tv strikk genser, veldig enkel:)
Artig at du vil være med på min lille julekalenderlotteri.Takker for linken- og kanskje blir det deg som blir den heldige vinner:)

Åshild:D sa...

GRATULERER SÅ MASSE MED HUS!!!!!Gleder meg til vi får komme på besåk å se åssen det har blitt=) Du må legge ut noen bilder da;)

Blomsterpiken sa...

Den var nydelig! Er det lopi jeg ser eller er det PT-garn? Jeg vil ha sånn!