søndag, september 27, 2009

Vårt første prosjekt

Nå har vi flyttet inn i rekkehuset vårt, eller det vil si at vi har flyttet inn på noen av rommene, Bildet over er fra det som blir vårt første prosjekt. For tiden er det lange dager på jobb, både for meg og mannen så oppussing er ikke det vi har mest tid til. Men vi gleder oss til å komme i gang. Fremover blir det enda lengre dager når jeg skal til med foreldre,- og elevsamtaler i tillegg til alt annet. Men som jeg trives på jobb, da gjør det ikke så mye at en er kaputt om kvelden. Hvorfor ikke ha to lamper i taket??

Litt oppussing hver kveld så kommer vi nok i mål. Om oppussing kan regnes som kvalitetstid, så får jeg hvertfall mengder med kvalitetstid sammen med mannen fremover. Jippi! :)
Ha en flott søndagskveld, nå skal vi reise ned på internatet for å ha nattevakt.

1 kommentar:

Triggerhappy sa...

Åhh, jeg gleeeeder meg til å besøke dere !!!!! Masse masse! Nå er det forresten altfor lenge siden vi har prates, må til! Godt å høre at dere trives på jobb, og så var det utrolig festlig å lese at dere skulle ned på internatet og gå nattevakt sammen. Synes å erindre at mamma og pappa gjorde det sammen på sygna også i sin tid :) Ha gode dager, hvordan var bryllupsreisen?