mandag, mai 23, 2011

1 måned igjen..

Tida flyr, og det er bare en måned igjen til termin... Skal en vokse opp langs kysten så må en ha redningsvest. Vi fikk kjøpt denne brukt, og er veldig fornøyde med at båtturene til sommeren og høsten er i boks! :)
                                                                   

4 kommentarer:

Marianne sa...

Det e so SPRØTT Audi!!!:) Og det verste e at ej ikkje he sett dej på åtte måneda og vel so det... Det e jo heilt skammelig... Savna et skikkelig magebilde ta dej, det må ej sei du he vore gnien på;) Utrulig koselig e det iallefall, og ej gler mej til å sjå nurket!:)

Triggerhappy sa...

Å fantasisk Aud Johanne!!! hehe, regner med ho/han blir raskt båtvant, og det til tross for en innlandskrabbe av en far!!! (skjønt han tilbragte jo sine første år ved kysten han også da :) Håper vi får gleden av å være med dere alle tre på båttur :)

Auuud sa...

Ja, d e sprøtt, Marianne! :) Ja, he vore litt gnien på magebileta, får heller sjå om det blir ein Ålesundstur når permisjonen starta. Kanskje me kunne møtast då ein gjeng? Ha vore kjekt å sett alle att, og det trur i mannen au e veldig med på! :)

Ja, ein ting kan i love når dåkkå kjem på besøk, Ingvill! Båttur, det blir det! Aldri feil å reise ut på Moldefjorden :)

Go`klem

chic Gucci shirts sa...

money!