onsdag, mai 11, 2011

Hentesettet

 Min snille mamma har strikket hentesettet til oss. Syns det er stas når det er hun som har strikket det, og mannen har valgt det ut. Det ble kjempefint, og vi gleder oss til å ta det i bruk. Tiden går kjempefort, og jeg lurer på om jeg rekker å bli ferdig med alt på jobb før jeg må ut i permisjon.. 
Vi hadde ikke tenkt å stresse med å kjøpe vognen, men hadde tidlig bestemt oss for at vi ville ha en Emmaljunga-vogn. Før mannen reiste på tur så fikk vi vite at Emmaljunga tar to måneders sommerferie, så visst vi skulle være sikre på å ha vogna til termin så måtte vi hive oss i rundt. Og etter ferien starter de på neste års modeller. Det gikk raskere enn forventet da Emmaljunga hadde en igjen på lager, så nå står den på gjesterommet. Vi er kjempefornøyde! 


I dag har vi styrt i hagen, en granhekk gikk blant annet med. Så i morgen blir det litt planting, klipping og graving. Krysser fingrene for at regnet som er meldt, ikke kommer :)

                                                                     

5 kommentarer:

sandra sa...

Vogna er DIGG!! ratulerer med den ;) Å hentesettet.... *smelt*
Det er alltid kjekt med strikk som er hjemmelagd! Lykke til- regner med det ikke er lenge igjen!!

Bluggi buggi blogg sa...

Så koselig at moren din har strikket det fine hentesettet :) Nå er det en stund siden jeg var i din tilstand, men jeg får tilbake følelsen når jeg ser bildene dine :)
Ha en fin uke
Trude :)

Eline sa...

Hei! For en flott blogg du har. Lest gjennom det meste og legger meg til som følger.
For et nydelig hentesett. Helt enig at det er litt ekstra spesielt når det er costumemade til bebisen. Kjenner igjen den fargen og stoff på vogna, men er vel en annen modell enn den vi har? (mondial duo kombi) Lekkert med hvitt altså, vi elsker vognen vår.
Ha en flott kveld.
Klem fra Eline

Guttemamma sa...

Så utrolig vakkert hentesett1! OG den vogna er knallfin, nesten grunn nok til å lage en til ...fnis
klem♥

designer pens box sa...

nice place!