søndag, november 29, 2009

1. advent
I helgen har vi vært hjemme hos mor og far. Lørdagen bakte vi vannkringler og aniskringler til jul. I tillegg lagde vi lammerull. Våknet opp i dag til snø, skikkelig julestemning. Adventslyset er tent, og julegardinene er oppe! Hjertet med lys i hengte vi også opp, det fikk vi i innflytningsgave fra et vennepar. Det  henger så fint i kjøkkenvinduet, så alle som kommer på besøk eller går i gaten ser det.


Dette skiltet henger på kjøkkenet. hoho :)

Nå skal jeg hive meg over en bunke med prøver som skal rettes, har utsatt det hele helgen.

3 kommentarer:

marianne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
marianne sa...

Heisann søta!
Såg du ha oppdatert du me;) Takk førr koselige melding på bloggej min! Kjekt at nåkren fylle me... I dag he ej tenkt masse på dej! Såg at vi ha kjøpt same sort tall til å ha på adventslysa våre, so då tenkte ej på dej når ej laga dei til her om dagej og når ej pynta i dag og tende det fyrste:) Altførr lenge sida ej he sett dej Audi, og det he ej veldi dårli samvittiheit førr. Dinne haustej he kje det akkurat vorte tid til so masse anna enn jobb, jobb og jobb. Satsa på at vi går en litt meir laidback vår i møte. Men fyrst e det juuuul!:) Kos dej me gubben og me siste innspurt fram mot juleribba. Glade i dej:)

marianne sa...

Ja, å so va det ej so sletta den fyrste kommentarej her ja;) Berre so du ikkje lure. Såg ej ha skreve feil - å det takla kje ej;) Hehe